Výber šiat je niekedy naozaj náročný. Ako na to?

03.08.2019

Výber svadobných šiat nie je úplne bežná aktivita, ktorú by žena robila na dennom poriadku. Preto sme sa rozhodli spísať, ako taký výber šiat u nás približne vyzerá.

Môžete si prezrieť šaty na našej stránke, ale odporúčame prísť osobne. (Jasné, že to bez toho nejde, pokiaľ chcete, aby vám šaty naozaj sedeli a boli ste si isté, že sú to tie pravé ;)).

Do salónu môžete prísť bez objednávania sa v pracovný deň počas otváracích hodín. Tu vám však nevieme zaručiť, koľko budete čakať na obsluhu alebo či sa vám budeme môcť naplno venovať, keďže tak ako vy, môžu prísť aj iné zákazníčky a zákazníci.

Preto je tu ešte jedna možnosť – môžete sa telefonicky objednať na sobotu. Vtedy vám zaručíme, že budete mať celý salón len pre seba a nebude nás nikto ďalší rušiť pri výbere šiat.

Ok, som v salóne. Čo teraz? Môžete si prelistovať katalógy, alebo nám rovno povedať, akú máte predstavu o vašich svadobných šatách. Že neviete? Nič sa nedeje. Pokiaľ chcete, vieme vám poradiť. Naše rady však nevnucujeme, šaty poznáme a väčšinou vieme, čo komu (akej postave, typu) viac sedí a svedčí. Každá žena má však svoj vkus a vyberá si sama (resp. ak prídete napr. s kamarátkami /mamou - poradkyňami, povedia vám aj ony svoj názor na tie ktoré šaty). Nezabúdajte však, že VY sa vydávate a budete v šatách niekoľko hodín, v podstate celý deň. Vyberajte si tak, aby boli šaty pohodlné, aby ste sa v nich cítili dobre a páčili sa v nich sama sebe ;). Je to predsa váš deň! V našom svadobnom salóne Ľubica máme veľa rôznych šiat. Prinesieme vám niekoľko modelov, ktoré si vytipujete a vyskúšate.   

Alebo máte presnú predstavu o šatách, aké chcete a nenašli ste ich u nás v salóne? Šaty vám rady ušijeme podľa vašich predstáv. Môžete si priniesť vlastnú látku, alebo vám ukážeme látky, ktoré máme k dispozícii my. Prípadne sa dohodneme a látku sa pokúsime zohnať takú, ako potrebujete na šaty. Dohodneme sa na strihu a prevední šiat, vezmeme si vaše miery a začneme na tých vašich pracovať :).

Malá rada. Vyberte si šaty, ktoré vás vystihujú. Ste romantická duša, ktorá sníva už roky o širokej tylovej sukni a šatách ako z Disneyovky? Alebo ste viac športový typ? Alebo milujete prírodu, prechádzky po lese a svadbu plánujete v prírodnom alebo folklórnom štýle? Alebo sa vám žiada skôr vintage štýl? Alebo ste typ Boho style?

Vyberte si tak, aby vás šaty vystihovali a podčiarkli vašu náturu. Tak si tento nezabudnuteľný deň budete môcť naplno užiť :)


Top